Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

G3

Ηταν καποτε ενα G3, το οποιο ηταν φυλαγμενο σε ενα σπιτι. Ηταν τζιαμε πολλα χρονια, που τοτε που ετελειωσε το στρατο. Επειδη ξερεις, στην Κυπρο, τα G3 μετα που τελειωνουν το στρατο παν σε σπιθκια τζιαι εν φιλοξενουμενα τζιμεσα άμπα τζιαι ξεσπασει πολεμος, να φκουσιν να προστατευσουν.

Αλλά ξερεις, εσιει φορες που φκαινουν που την κρυψωνα τους. Τζιαι καμνουν φονικά. Επειδη ξερεις, εσιει καποια σιερκα που κανονικα εν πρεπει να κοντεφκουν ποττε κοντα σε ενα G3. Αλλά ξερεις στην Κυπρο, κανεναν εν κοφτει τουτο. Τα G3 πασιν ανεξελεγχτα σε διαφορα σιερκα. Εστι ενι στην Κυπρο.

Τζιαι ξερεις, κανενας εν ελεγχει τουτα τα σιερκα που κοντεφκουν τα G3. Οποιοσδηποτε βαστα το. Εν οπως την τηλεοραση. Οπως καθε σπιτι οφειλει να  εσιει τζιαι μια Τιβι, ετσι οφειλει να εσιει τζιαι ενα G3.

Μονο που η τιβι, εν σκοτωνει. Μονο που η τιβι εννεν φονικο οπλο στα σιερκα του καθε πελλου.

Απορω πως μετα που τοσα χρονια, μετα που τοσα που εγκληματα που εγιναν με τα G3, τζινος ο μαυρογερημος ο νομος που υποχρεωνει τους αντρες να εχουν στην κατοχη τους οπλα τζιαι σφαιρες, εν άλλαξε. Αλλά ο νομος για την παρανομη σταθμευση για παραδειγμα, αλλάζει καθε χρονο τζιαι επιβαλλονται πιο βαριες ποινές. Επειδη ξερεις, στην Κυπρο ετσι ενι. Η οπλοκατοχη εν ιερη.

Αμαν σκοτωνει μαναδες, τζιαι αφηνει ορφανα μωρα, εν ιερη?


 

6 σχόλια:

  1. Η οπλοκατοχη εν ιερη.
    Αμαν σκοτωνει μαναδες, τζιαι αφηνει ορφανα μωρα, εν ιερη?

    Τα ανίερα εν πολλά τζιαι εν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά μεστουτον τον σκατότοπον που ζούμε με τουτους ούλλους τους σκατάνθρωπους εν θα αλλάξει τίποτα. Εννα βλέπεις φόνους, βιασμούς, παρατυπίες, πτώχευση γιατί έτσι εν τα πράματα και γιατί εν κάμνουμε τίποτα και η αλήθκεια εν μπορούμε να κάμουμε και τίποτε. Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν με απογοητευεις γιατι εν πραματα πουντα θωρω τζιαι εγω τζιαι ξερω τα. Τιποτε ποττε εν θα αλλαξει μεσα σε τουτον τον τοπο οσα κακα τζιαι αν γινουν

      Διαγραφή
  2. Μεν μείνεις μόνο στα G3 ξέρεις πόσος κόσμος έχει νόμιμη άδεια οπλοκατοχής;

    στο μεταξύ συγχαρητήρια, ξέχασα να σου πω στο προηγούμενο ποστ... ό,τι καλύτερο εύχομαι να είσαστε πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουτο το θεμα που μολις τελειωνουν το στρατο διουν τους τζιαι το οπλο να το παρουν σπιτι τους εν παραλογο, ανουσιο, επικινδυνα επικινδυνο, τζιαι ηλιθιο. Ετα αποτελεσματα. Btw thanks!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. an den itan g3 itan na ita kinigetiko,maxeri,autokinito,elefantas whatever...en sto ergalio pou ekollisete tora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δυστυχως τυπικα ειμαστε ακομα σε καθεστως ανακωχης και οχι ειρηνης. οφειλουμε να ειμαστε ετοιμοπολεμοι υποτιθεται. τραγικο, γελοίο και τα συναφη αλλα τι να καμουμε. θελει πολλη προσοχη ο χειρισμος που κανενας πολιτικος εν θα ρισκαρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή